Dags att söka skola!

Nu är det dags för dig att söka skola för ditt barn. Vanligtvis brukar vi på Södermalmsskolan bjuda in till öppet hus-kvällar där föräldrar ges möjlighet att ta del av information kring skolan, träffa personal och få en rundtur i våra lokaler.

På grund av den pågående pandemin kommer detta inte att vara möjligt. I stället har vi gjort korta filmer där vi presenterar de olika delarna av verksamheten.

Rektor Therese presenterar Södermalmsskolan
Här ges en allmän presentation av skolan.

F-3
Här presenteras arbetssätt i både förskoleklass och fritidshem.
Rundvandring i Förskoleklassens Lokaler

Har du frågor kring lågstadiet kan du kontakta biträdande rektor Elisabeth Lindberg på elisabeth.2.lindberg@edu.stockholm.se eller 08- 508 40 076.

Åk 4-6
Här presenteras årskurserna 4 till 6. Har du frågor kring mellanstadiet kan du kontakta biträdande rektor Fredric Nyström på fredric.nystrom@edu.stockholm.se eller 08- 508 40 965.

MSV – fritidsklubb
Här presenteras vår mellanstadieverksamhet – fritidsklubben MSV. Har du frågor kring den kan du kontakta Katarina Löf Johansson på katarina.lof.johansson@edu.stockholm.se eller 08-508 40 954.

Åk 7-9
Här presenteras årskurserna 7-9. Har du frågor kring högstadiet kan du kontakta biträdande rektor Tina Sandberg på tina.sanberg@edu.stockholm.se eller 08- 508 41 708.

Grundsärskolan
Här presenteras grundsärskolans verksamhet. Har du frågor kring den kan du kontakta biträdande rektor Pia Nyström på pia.nystrom@edu.stockholm.se eller 08- 508 40 947.