Digitalt strul

Stockholms stad har upphandlat ny IT-leverantör och nya datorer. Detta innebär att alla skolor ska byta digital miljö samt datorer. I onsdags bytte vi och denna migrering, som det kallas, har inneburit en del strul som ännu inte är löst. Just nu har vi problem med följande:

Vi kommer inte åt vår e-post (både personal och elever) eftersom den ligger på vår gamla e-postadress @stockholm.se och den är inte synkad med vår nya e-post @edu.stockholm.se Förutom att vi inte kan se de mejl ni skickar, om ni inte skickar dem till den nya adressen, så kommer inte eleverna åt sina konton där de har en del material eftersom det kräver inloggning via e-postadress.

Om ni behöver få kontakt med personalen via e-post så använd våra nya adresser d v s de som finns på hemsidan här under kontakt men ändra @stockholm.se till @edu.stockholm.se