Frånvaroanmälan elever

Det är viktigt att du frånvaroanmäler ditt barn för att undvika oro från skolans sida när ditt barn är frånvarande men även så att frånvaron inte registreras som olovlig frånvaro. Anmälan görs varje frånvarodag senast klockan 7.30 och det finns flera sätt att frånvaroanmäla:

1. Stockholms Skolwebb
    Logga in på www.skolwebb.stockholm.se och frånvaroanmäl på webben.

2. SMS
    Heldag - Anmäl att ditt barn ska vara borta en heldag vid sjukdom genom att skicka barnets personnummer (ÅÅMMDD-NNNN) till telefonnummer 073-0121740. Obs! Glöm inte bindestrecket i personnumret.

Under perioden augusti - december 2017 kommer det tillfälligt inte vara möjligt att anmäla "Del av dag" via Appen. Anmälan om del av dag ska under perioden göras direkt till skolan eller i Skolwebben

3. App
    Om du har en smartphone kan du även ladda ner gratisappen Anmäl Frånvaro Stockholm

4. I undantagsfall frånvaroanmäl direkt på telefonnummer
    508 42 145. Anmälan görs varje frånvarodag och det går bra att läsa in ett meddelande. Var god uppge elevens namn, klass samt vilken dag det gäller.

Uppstår problem med inloggning i skolwebben ska man vända sig till stadens support

E-support

Telefon: 08-508 00 508, använd sedan tonval.
Öppettider september-april: Måndag-torsdag kl: 8.00-16.30, fredag kl: 8.00-16.00
Öppettider maj-augusti: Måndag-torsdag kl: 8.00-16.00, fredag kl: 8.00-15.00
E-post: e-support@stockholm.se

Eventuellt hänvisas man vidare till skolan, då ska man vända sig till:
Skolwebb_Sodermalmsskolan.SOL@stockholm.se